Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak, Voleybol Turnuvası

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen okullararası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Cumhuriyet Ortaokulunda oynanan final maçının ardından dereceye giren öğrenciler madalyayla ödüllendirildi.

Turnuvada, ilçede bulunan 58 okul, genç erkek, genç kız, yıldız erkek, yıldız kız, küçük erkek, küçük kız olmak üzere 6 ayrı kategoride mücadele etti.

3 hafta süren turnuvanın son karşılaşması ise yıldız kız kategorisinde Cumhuriyet Ortaokulu ile Hisar Okulları takımları arasında oynandı.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Karşılaşmayı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kazandı.

Son karşılaşmanın ardından, müsabakaların oynandığı Cumhuriyet Ortaokulu Spor Salonu'nda kupa töreni düzenlendi.

Kupa törenine Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak katıldı.

Eyüpsultan Belediyesi olarak spora ve sporculara her zaman destek verdiklerini söyleyen Mehmet Irmak, sporcuların sadece spor kulüplerinden değil okullardan da çıkacağını belirterek öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.