Pirinççi Mahallesi'nin imar planı ne durumda?

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında, hazırlanan yeni projeler ve gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

İlgili birim müdürlerinin de katıldığı programda vatandaşlardan gelen sorulara da yanıt verildi.

“PİRİNÇÇİ MAHALLESİYLE İLGİLİ KENDİ TASLAĞIMIZI BİTİRDİK”

Programda, Pirinççi Mahallesi'nin imar durumuyla ilgili bir vatandaşın yönlendirdiği soruya yanıt veren Deniz Köken, “Biz Pirinççi'nin imar durumunun çalışmasını yaptık. Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi üzerinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na göndereceğiz. Şu anda yine son kez askıya çıkacağız. Vatandaşlarımızın itiraz ettiği konuyu düzelttik, imarını biraz daha artırmaya çalıştık. Ama bunların hepsi bir süreç. Bir süreci başlatıp diğerine geçmek en az 6 ay sürüyor. Ama Pirinççi mahallesiyle ilgili biz kendi taslağımızı bitirdik. Kime neyi öneriyoruz, ne öneriyoruz bunu biliyoruz” dedi.