Sıfır Atık Temalı Resim Yarışması Sonuçlandı

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün, geleceğimizin mirasçısı olan çocuklarımız üzerinde farkındalığı artırmak ve salgın sürecinde büyük bir sabırla evde kalan çocuklarımızın kendilerini geliştirmesi için düzenlediği ‘Sıfır Atık Temalı Resim Yarışması’ sonuçlandı.

6 ile 15 yaş arasındaki çocukların katıldığı yarışmadaki resimler, Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda ilk üçe giren çocuklara tablet, Eyüpsultan’daki diğer tüm katılımcılara ise teselli ödülü olarak “Atık Oyuncak Seti” hediye edilecek.

"Dünya Çevre Haftasında Hayatı Eve Sığdıran Çocuklarımız Yarışıyor" sloganıyla düzenlenen resim yarışmasında, Nişanca Mahallesinden Hilal Nur Arslan, Esentepe Mahallesinden Ezgi Altan ve Rami Cuma Mahallesinden Nesibe Ebrar Çimen, büyük ödül olan tablet kazandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çocukların keyif alarak sıfır atık meselesinin önemini anlayabilecekleri yeni projeler geçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız