UMED Medya Okulu ve Sinema Akademisi sertifika programı düzenlenecek

Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla başlatılan sertifikalı İstanbul UMED Medya Okulu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen Sinema Akademisi için sertifika töreni düzenlenecek.

Medya Okulunda 36 katılımcı, Sinema Akademisinde ise 18 katılımcı sertifika alacak.

Tören, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla 17 Kasım Cumartesi günü 13:00'da Bahariye Mevlevihanesinde gerçekleştirilecek.

MEDYA OKULU

Eyüpsultan Belediyesinin konferans salonunda düzenlenen ve yedi hafta süren eğitimlere, Anadolu Ajansı muhabiri Uğur İslamoğlu, 24TV Haber Koordinatörü Ömer Özkök, Ülke TV Program Koordinatörü Mustafa Güngör, Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, Haber7.com Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Osman Ateşli, Milli Gazete ve TV5 Haber Müdürü Gökçen Göksal, TRT Arapça Planlama Koordinatörü Salih Eser, Yeni Şafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter, Ülke TV İstihbarat Şefi Mustafa Yıldız, Takvim Gazetesi yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe, Eyüpsultan Belediyesi Genel Yayın Yönetmeni Burak Öztürk, Star Gazetesi muhabiri Kemal Gümüş ve Sabah Gazetesi muhabiri Kenan Kıran katıldı.

SİNEMA AKADEMİSİ

Eyüpsultan Belediyesinin konferans salonunda ve Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Sinema Akademisinde, Abdulhamit Güler, Sinan Sertel, Fatih Özcan, Yeşim Tonbaz, Naim Kanat ve Mehmet Önder katılımcılara eğitim verdi.