Yeşilpınar Gençlik Merkezi'nde gençler geleceğe umutla bakıyor

Eyüpsultan Belediyesi Yeşilpınar Gençlik Merkezi, 9 – 10 – 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile lise mezunu olup üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere yönelik eğitim veriyor.

Eyüpsultanlı gençlerin zeka, beceri ve kültürel olarak tam donanımlı olarak yetiştirilerek geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlamak, bu sayede özgüven sahibi başarılı bireyler yetiştirmek amacıyla hizmet veren merkezde 9 – 10 ve 11. sınıf öğrencileri için okul takviye kursları, atölye ve kulüp çalışmaları, bireysel rehberlik hizmeti ile gezi ve kültürel faaliyetler kampları düzenleniyor.

Yeşilpınar’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi içerisinde hizmet veren merkezde 12. sınıf öğrencileri için ise uzman kadro eşliğinde TYT ve AYT sınavlarına hazırlık kursları, konu anlatımları, deneme sınavları ve analizleri, bireysel ders çalışma programları, soru çözüm saatleri, birebir rehberlik hizmeti ile etüt çalışmaları yapılıyor.

Her biri alanında uzman 12 branş öğretmeninin görev yaptığı gençlik merkezinde 5 derslik, kütüphane ve kafeterya bulunuyor.

Mezun olan ve üniversiteye hazırlanan gençler için dersler hafta için 10:00 ile 17:00 saatleri arasında düzenleniyor. 9 – 10 – 11 ve 12 sınıf öğrencileri için ise hafta sonu 09:00 ile 18:00 saatleri arasında düzenleniyor.

Kayıtlı 350 öğrencisi bulunan merkezdeki eğitimlere katılmak isteyenler için kayıtlar devam ediyor.

Yeşilpınar Gençlik Merkezi’ne kayıt yaptırmak isteyen gençler 02124401534 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız