Özel Etkinlik
Haliç Etkinlik Alanı
29 Eylül 2017, 09:00
30 Eylül, 2017 tarihine kadar her gün etkinliğimiz devam edecektir.
Bilim Şenliği

Eyüp Belediyesi ve İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilim Şenliği, vatandaşları bilim ve bilim adamlarıyla bir araya getirecek. Şenlikte kurulacak bilim atölyelerinde çeşitli bilimsel aktiviteler, sergiler ve konferanslar düzenlenecek.

Eyüp Belediyesi, İstanbul Valiliği ile birlikte 29 – 30 Eylül tarihlerinde Uluslararası Bilim Şenliği düzenliyor. Halkın, özellikle de gençlerin bilimle ve bilim insanlarıyla bir araya getirilmesi amacıyla düzenlenecek olan şenlik için Eyüp Belediyesi'nin Haliç Etkinlik Alanı'na 50 adet çadır kurulacak. Bu çadırlarda genç bilim adamları ve mucitlerin ilgiyle takip edecekleri atölye çalışmaları, bilimsel gösteriler ve deneyler yapılacak. Etkinlik alanında ayrıca geleceğin bilimadamları ve mucitlerinin projelerinin yer alacağı bir de sergi açılacak.