Eyüpspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup

Eyüpsultan’ın 100 yıllık çınarı Eyüpspor, uzun bir aradan sonra yuvasına döndü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Eyüpspor, iki sezonun ardından sahasında seyircisiyle buluştu.

Depreme dayanıksız olması nedeniyle kapatılarak bakıma alınan Eyüp Stadyumu, UEFA standartlarında yeniden yapılan 2 bin 500 kişi kapasiteli tribünleri, soyunma odaları, yenilenen saha zemini ile modern ve şık bir görünüme kavuştu.

Ligde ikinci sırada bulunan Bandırmaspor’u konuk eden Eyüpspor’u ve taraftarlarını bu anlamlı günde Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de yalnız bırakmadı.

Maçı AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ile birlikte izleyen Başkan Deniz Köken, maç öncesi sahaya inerek taraftarla birlikte tezahürat yaptı.

KULÜBE DESTEK OLAN SPORSEVERLERE PLAKET

Kendisine sevgi gösterilerinde ve tezahüratlarda bulunan Eyüpspor taraftarlarına seslenen Başkan Deniz Köken, yeni stadın herkes için hayırlı olması temennisinde bulunarak, ileriki günlerde yapacakları daha büyük bir açılışın sözünü verdi.

Başkan Deniz Köken, maç öncesi ise kulübe destek veren sporseverlere teşekkür plaketi takdim etti.