23 Nisan coşkusu bando konserleriyle yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümü Eyüpsultan’da coşkuyla kutlandı.

Eyüpsultan Belediyesi, yeni tip Koronavirüsle (Kovid -19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı 23 Nisan’da mahallelerde verdiği bando konserleri ile vatandaşlara bayram sevinci yaşattı.

BANDO KONSERİ KLASİK ARABALARDA GERÇEKLEŞTİ

Bando Konseri, Düğmeciler, Rami, İslambey, Alibeyköy, Karadolap, Yeşilpınar, Akşemsettin, Kemerburgaz ve Göktürk Mahallelerinde klasik arabalarda gerçekleşti.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, ÇOCUKLARA ŞEKER İKRAM EDİP, DERGİ DAĞITTI

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de korteje eşlik ederek Eyüpsultanlılaları selamlayıp çocukların bayramını kutladı. Tüm mahalleleri dolaşan Başkan Deniz Köken, yol boyunca karşılaştığı çocuklara şeker ve Eyüpsultan Belediyesi’nin çocuklar için 23 Nisan’a özel hazırladığı dergiyi dağıttı.

VATANDAŞLAR ELLERİNDE BAYRAKLARLA BANDOYA EŞLİK ETTİ

Evde kalan vatandaşların kulaklarının pasını silip, hoşça vakit geçirmelerini sağlayan bando sürprizi ile karşılaşan vatandaşlar ise evlerinin balkonlarına, pencerelerine çıkıp, türk bayraklarını sallayarak, şarkılara eşlik ettiler.