Akşemsettin Mahallesi, fiziki tarama çalışmaları, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediyesi

Eyüpsultan ilçesinin 28 mahallesinde fiziki tarama çalışmaları devam ediyor.

Yeşilpınar ve Karadolap Mahallelerinin ardından 2 Temmuz Salı günü de Akşemsettin Mahallesi’nde fiziki tarama çalışmaları gerçekleştirildi.

Akşemsettin Mahallesi muhtarlık binası önünden başlayan çalışmalarla mahallenin röntgeni çıkartıldı, yenilenmesi gereken yerler tespit edildi ve 80 kişilik bir ekiple anında müdahale yapıldı.

Mahalledeki eksiklikleri yerinde gören saha ekipleri, incelememelerde bulunup anlık çalışmalar gerçekleştirirken, mahalle sakinlerinin sorunları da birebir dinlendi ve notlar alındı.

YEŞİLPINAR'DAN BAŞLAMIŞTI, TÜM MAHALLELERDE OLACAK

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, mahallelerde fiziki tarama çalışmalarını Yeşilpınar’dan başlatmıştı. Fiziki tarama çalışmaları, ilçedeki tüm mahallelerde devam edecek.