Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Fiziki Tarama Çalışmaları, Alibeyköy Mahallesi

Eyüpsultan’da bulunan mahallelerde “Fiziki Tarama Çalışmaları” devam ediyor.

Her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri farklı mahallelerde gerçekleştirilen “Fiziki Tarama Çalışmaları”, 4 Temmuz Perşembe günü Alibeyköy Mahallesi’nde yapıldı.

Alibeyköy Mahallesi Muhtarlık binası önünde başlayan temizlik ve tadilat çalışmalarında Eyüpsultan Belediyesi’nin tüm birimlerinden 80 kişilik bir saha ekibi, mahallenin eksiklerini yerinde tespit ederek anında müdahale etti.

Ayrıca mahalle sakinleriyle birebir iletişim halinde olan ekipler, vatandaşların taleplerini dinleyerek notlar aldı.

MAHALLE SORUNLARI MAHALLELERDE ÇÖZÜLEBİLİR”

İnsanların mahallesinde mutlu ve huzurlu olması gerektiğini her fırsatta vurgulayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yerel ihtiyaçları ve sorunları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Daha yaşanabilir şehirlerin birlikte inşa edilebileceğini belirten Köken, mahalle sorunlarının mahallelerde çözülebilmesi için çözümler üretiyor.

Başkan Köken’in Yeşilpınar’dan bizzat başlattığı çalışmalar, ilerleyen günlerde ilçedeki tüm mahallelerde devam edecek.