Alibeyköy, iftar, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı, İslam âleminin gözbebeği Eyüpsultan’da, “Selam” sloganıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programlarında, mahalle sakinlerini iftar sofralarında bir araya getiriyor.

Bu etkinlik bir yandan paylaşmanın güzelliğini gözler önüne sererken bir yandan da mahalle kültürünün en güzel yönlerinden biri olan komşuluk ilişkilerinin de canlı tutulmasını sağlıyor.

2 BİN KİŞİLİK DEV İFTAR

Gönül sofraları bu defa Alibeyköy’de kuruldu. Alibeyköy Mezarlığı önünde kurulan 2 bin kişilik dev iftar sonrasında bir araya gelen genç yaşlı tüm Alibeyköy sakinleri, oruçlarını birlik beraberlik içerisinde açmanın huzurunu, mutluluğunu yaşadılar.

Alibeyköy’de düzenlenen mahalle iftarına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit de katıldı.

İftarda vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Deniz Köken, iftar öncesi yaptığı konuşmada “Allah iftarınızı kabul etsin. İnşallah Recep, Şaban ve Ramazan aylarına ulaştırdığı gibi bayrama da ulaştırsın. Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız