Altın madalyaya doymuyorlar

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü tenis, voleybol, basketbol, karate, okçuluk, atletizm, yüzme ve hentbol gibi farklı branşlardaki takımlarıyla başarıdan başarıya koşuyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, çocukların ve gençlerin bir yandan yaz ve kış spor okullarında gönüllerince spor yapmalarına imkan tanırken bir yandan da Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sayesinde spor hayatlarına profesyonel olarak devam etmeleri için olanak sağlıyor.

ATLETİZMİN ALTIN KIZI SEREN

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü Atletizm takımında uzun mesafe koşucusu olan Seren Şabanfakı, "Yaklaşık 2 yıldır atletizm sporuyla ilgileniyorum. Türkiye şampiyonluğum, Marmara bölgesi şampiyonluklarım ve il şampiyonluklarım var. Atletizm hayatımı çok değiştirdi, çevrem gelişti. Bir sürü şehir gezdim. İstanbul’da ve şehir dışında bir sürü arkadaşım oldu. En büyük kazancım spordan edindiğim disiplin oldu. Belediye Başkanımız Deniz Köken’e bizlere verdiği destekler için çok teşekkür ederiz" dedi.

HİÇ DURMADAN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORLAR

Aynı takımda bulunan Sefa Karakaya ise, "Atletizm sporu yapıyorum. Türkiye derecem, Marmara Bölgesi şampiyonluğum ve il şampiyonluklarım var. Başarıya ulaşmamız için düzenli olarak antrenman yapıyoruz ve antrenmanlarımız zorlu geçiyor. Spor sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı ve disiplin kazandım. Her zaman yanımızda olup bize destek veren Başkanımız Deniz Köken’e teşekkür ederim" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız