Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Ramazan, şehit aile, ziyaret, anneler günü

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Meclis Üyesi Hatice Yücel ile birlikte, Anneler Günü münasebetiyle Çırçır Mahallesi’nde yaşayan üç şehit ailesini ziyaret etti.

Şehitlerimiz Soner Baykuş, Turgay Çelik ve Adil Hişt’in evlerini ziyaret eden Deniz Köken, şehit annelerinin ellerini öperek onlara bayrak ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

İlk olarak, 1997 yılında Diyarbakır’da şehit olan Soner Baykuş’un evini ziyaret eden Köken, anne Kamer Baykuş ile sohbet etti.

Ardından 2016 yılında Mardin’de şehit olan Turgay Çelik’in ailesini ziyaret etti. Daha sonra 1996 yılında Elazığ Palu’da şehit düşen Adil Hişt’in ailesini ziyaret etti.

Köken ziyaretleri sırasında şehit aileleriyle sohbet ederken, şehitler için Fatiha okudu.

Başkan Köken, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bugün Anneler Günü. Özel bir gün. Biz de Anneler Günü'nde evlatlarını vatan uğruna şehit veren yüreği yaralı şehit annelerimizi ziyaret ettik. Onların acılarını paylaşalım istedik. Kendilerine Cenab-ı Haktan sabır diliyorum. Bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize de bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah."

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız