Başkan Deniz Köken belediye personeliyle bayramlaştı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bir programda belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası Fuaye alanında düzenlenen bayramlaşma programına Başkan Deniz Köken ile birlikte Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personel katıldı.

NİCE GÜZEL BAYRAMLARDA BİR ARAYA GELMEYİ TEMENNİ EDERİM”

Başkan Deniz Köken programda yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. Nice güzel bayramlarda bir araya gelmeyi temenni ediyorum. İki yıldır sıkıntılı bir dönemdi. Hepsi geçti, şimdi var gücümüzle çalışmaya devam. Vatandaşa sözümüz var, onları sizlerle birlikte yerine getireceğiz. Belediyecilik meselesi başka işlere benzemez. 24 saat canlı yaşar. Sizler de bu canlılık içerisinde şehrin hücrelerisiniz. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.”