Başkan Deniz Köken gençlerle buluştu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken "Liseliler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ediyor, geleceğe dair nasihatlerde bulunuyor, talep ve önerilerini dinliyor.

"Liselisin Önemlisin" sloganıyla düzenlenen etkinlik bu kez Alibeyköy Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Lisenin konferans salonunda samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen etkinlikte Başkan Deniz Köken öncelikle öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

GELECEKTE SİZLER OLACAKSINIZ, KENDİNİZİ ONA GÖRE HAZIRLAYIN”

Başkan Deniz Köken konuşmasında: “Son sınıftasınız, üniversiteye hazırlanıyorsunuz, stresli bir dönemdesiniz. Ama gönlünüzden neler geçiyorsa onu hayata geçirmek için biraz daha gayretle yolunuzu çizeceksiniz. Ben sınav sistemine karşıyım. İnşallah gelecekte gençlerimiz hangi üniversiteye gireceğim diye endişelenmeyecek, üniversiteler gençlerimizi üniversiteye almak için uğraşacak. Biz üniversite seçmeyeceğiz, üniversiteler gençlerin peşinde koşacak. Bu zorlukları da aşacağız. Pandemi süreci zorlu geçiyor. Bu hastalığın ana sebebi doğanın bu hastalığı yenememesi. Doğayı mikroplarla mücadele edebilecek halden biz çıkardık. Neyi ihmal edersek oradan gol yeriz. O yüzden vücudumuzun her tarafı güçlü olması lazım. Bundan sonraki yaşam sizin yaşamınız. Geleceğin her aşamasında sizler olacaksınız. Kendinizi ona göre hazırlayın. Bizler de sizlere elimizden gelen her türlü desteği, hizmeti vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Deniz Köken öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi, sorularını yanıtladı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız