Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Sosyal Denge Sözleşmesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, düzenlenen bir törenle Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı.

Başkan Deniz Köken sözleşmeyi Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ile karşılıklı imzalarken, Nisan ayında sona eren sözleşme böylelikle hiç vakit kaybedilmeden yenilenmiş oldu.

“MİHMANDARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Törende bir de konuşma yapan Başkan Deniz Köken, şunları söyledi:

“Bu işin mihmandarı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sosyal Denge konusu bu günlere mücadelelerle geldi. Bunun kıymetini bilmek lazım. Memurlara sendika kurmak hayaldi. Yine bunun da merkezinde Recep Tayyip Erdoğan vardır.

Bundan sonra, ‘nasıl sosyal etkinliklerden faydalanılabilir, nasıl daha farklı şeyler yapabiliriz’ gibi çalışmalarımız olacak. Bu imzalayacağımız sözleşmemizin hepimize hayırlı olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.”

“BİZE DÜŞEN BU KUTSAL BELDEYE DAHA GÜZEL HİZMET ETMEK OLACAKTIR”

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent uslu ise konuşmasında şunları söyledi;

“Başkan Deniz Köken bu sözleşmeyi imzalayarak ‘Memurumun, çalışanımın yanındayım’ diyor. Bu, Başkanın, çalışanlarının geçim derdiyle dertlenerek, daha iyi daha refah bir seviyesine ulaşmaları için de çaba sarf edeceğinin göstergesidir.

Bir Başkanın çalışanları adına, çalışanlarının aileleri adına yapacağı en güzel şey budur. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra çalışanlar olarak bize düşen, bu kutsal beldeye daha güzel hizmet etmek olacaktır.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız