Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bayramlaşma, eyüpsultan, kurban bayramı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kurban Bayramı nedeniyle belediye hizmet binasında düzenlenen iki ayrı programda belediye personeli, ilçe protokolü ve Eyüpsultanlılarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programlarının ilki Eyüpsultan Belediyesi yemekhanesinde düzenlendi. Buradaki programa Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

“BAYRAMLAR, İNSANLARIN KARDEŞ OLDUKLARINI DAHA İYİ ANLADIKLARI GÜNLERDİR”

Başkan Deniz Köken programda personele hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bayramlar, insanların kardeş olduklarını daha iyi anladıkları, yardımlaşmanın zirve yaptığı günlerdir. Ne mutlu ki biz bunları yapabiliyoruz. Dünyada 65 milyon mülteci var. Bunların dörtte üçü Müslüman. Kendi ülkelerinde değiller. Hamdolsun bizler kendi ülkemizdeyiz.

Hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kazasız, belasız bir bayram diliyorum. Gelecek bayramlara da kazasız, belasız kavuşmayı Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Çocuklarınızla, ailelerinizle birlikte nice güzel günler sizlerin olsun."

İLÇE PROTOKOLÜ VE EYÜPSULTANLILARLA BAYRAMLAŞTI

İkinci program ise Başkanlık Binası’nda bulunan fuaye alanında düzenlendi.

Buradaki programa Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda Eyüpsultanlı vatandaş katıldı.

Başkan Deniz Köken burada yaptığı konuşmada ise, şunları söyledi:

"Bir Kurban Bayramı arifesinde bir aradayız. Bayramlar dünyada kardeşliğin en iyi anlaşıldığı günlerdir. Kardeşliği en iyi anlatan bin dinin mensubuyuz. Barışın ve kardeşliğin en zirve olduğu bir dönemi yaşayalım. Kurban Bayramı’nı kısaca tanımlamak gerekirse; Hz. İbrahim’in sadakati, Hz. İsmail’in teslimiyetinde zirve yapmış bir olayı biz bayram olarak kutluyoruz.

İnsanlar yaşasın diye Allah’ın bir lütfu ve keremidir. Hepinize ailelerinizle, çocuklarınızla, sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum. Daha güzel, daha müreffeh bir Eyüpsultan’a ulaşma sevdasıyla hepinize hayırlı günler diliyorum."

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız