Bayram Öncesi Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Ortak Temizlik Çalışması Yaptık

Koronavirüsün yayılmasını önlemek için Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi ile her gün cadde ve sokakları temizleyen Eyüpsultan Belediyesi, bu kez Gaziosmanpaşa Belediyesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirdi.

Daha önce de Kağıthane Belediyesi ile ortak bir çalışma gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ekipleri ile güçlerini birleştirerek temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Eyüpsultan ve Gaziosmanpaşa ilçelerinin sınır noktası olan Şükran Caddesi’nde yapılan çalışmalara 20 araç ve 50 personel katıldı. Yeşilpınar Kavşağı’ndan başlayıp Şükran Caddesi’nin sonuna kadar devam eden çalışmalar sırasında Can Brothers Bando ise temizlik ekiplerinin çalışmalarına birbirinden hareketli ve neşeli parçaları ile eşlik etti.

Bando ekibinin çaldığı parçalar ile renkli görüntülerin oluştuğu temizlik çalışmasına vatandaşlar ise evlerinin balkonlarından alkışlarıyla destek verdiler. Zaman zaman müziğin ritmine uyarak temizlik çalışması yapan ekiplerin oluşturduğu bu güzel ve hoş gürüntüler ise vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kayıt altına alındı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız