“Benim Annem” resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan 7 – 14 yaş arası öğrencilere yönelik 3 - 8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “BENİM ANNEM” konulu resim yarışması sonuçlandı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen yarışmada Eyüpsultanlı öğrencilerin çizdiği birbirinden güzel, birbirinden iddialı resimler yarıştı.

Resim tekniği serbest bırakılan yarışmaya her öğrenci, kural gereği sadece 1 resim ile katılım sağladı.

Öğrenciler çizdikleri resimleri whatsapp üzerinden ilgili birime ulaştırdı.

BİRİNCİYE TABLET, İKİNCİYE KABLOSUZ KULAKLIK, ÜÇÜNCÜYE POWERBANK

Alanında uzman resim öğretmenlerden oluşan jüri üyelerinin yaptığı oylaması sonucu; Yeşilpınar Mahallesi’nden Meryem Okusal birinci olarak tablet, Rami Cuma Mahallesi’nden Hiranur Durak ikinci olarak kablosuz kulaklık ve Merkez Mahallesi’nden Meryem İnkaya ise üçüncü olarak powerbank kazandı.

Bu arada Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, yoğun katılımından dolayı tüm Eyüpsultanlı öğrencilere teşekkür etti.