Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri'nde yüz yüze eğitimler başladı

Pandemi sürecinde eğitimlere ara veren Eyüpsultan Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri’nde, 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimlere başlandı.

Kapılarını yeniden açan Gençlik Merkezleri’nde 177 öğrenci, Bilgi Evleri’nde ise 256 öğrenci eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecekler.

Eğitimlere ara verilen dönemde online sınavlar ile öğrencilere destek olan Eyüpsultan Belediyesi, 6 Haziran’da yapılacak olan LGS (Liselere Geçiş Sınavı) ve 26 – 27 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS (TYT - AYT) sınavı öncesi yüz yüze eğitimler ile öğrencileri sınavlara hazırlayacak.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına göre eğitim alacak öğrenciler için ilerleyen günlerde yüz yüze LGS ve TYT deneme sınavları da gerçekleştirilecek.