Bosna'da yaptığımız parkta yüzler gülüyor

Eyüpsultan Belediyesi, Balkanlar’da yaşayan kardeşlerimizin yanında olmaya, onların talep ve isteklerini olabildiğince yerine getirerek, mutluluklarını ortak olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi bu kez Bosna Hersek'te çocuklar gülsün diye bir parkın yapımını gerçekleştirdi. Bosna Hersekli gazeteci ve yazar Emine Şeçeroviç’in Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le iletişime geçerek “Çamil Siyariç” okuluna çocuk parkı yapılması için yardım desteğinde bulunması üzerine Başkan Deniz Köken ve ekibi harekete geçti.

BOSNALI ÇOCUKLARDAN BAŞKAN DENİZ KÖKEN’E SELAM

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in talimatıyla hiç beklenmeden çalışmalara başlanarak oyun grupları, banklar ve çöp kutularıyla tam donanımlı çocuk parkının yapımı tamamlandı. Açılışı yapılan parkı ziyaret eden Emine Şeçeroviç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Deniz Köken’e çocukların selamını ileterek, “Bu okula 1000’den fazla öğrenci gidiyor ve bunlardan 700’ü çevre köylerden geliyor. Sayenizde yapılan çocuk parkı akşamları teravih namazına kadar doluymuş, çevre köylerden hafta sonları da çocuklar geliyormuş. Okullarına sizi de bekliyorlar. Bosna’ya gelin” diye seslendi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız