Buz üstünde Cumhuriyet coşkusu

Eyüpsultan Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin 99. yılına özel buz pateni gösterisi düzenledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in, beş ay önce Eyüp Park AVM’de hizmete açtığı buz pistinde Eyüpsultan Belediyesi Spor birimi öğrencileri bireysel ve grup olarak gerçekleştirdikleri muhteşem performansları ile buz üstünde tam bir görsel şölen sundular.

Öğrencilerin gösteriler seyircilerden büyük alkış alırken Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de, gösteri sonrası öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ve madalya vererek tebrik etti.

Buz pistinin açıldığı günden bugüne 7 bin 349 çocuğu buz pateni ile buluşturduklarını söyleyen Başkan Deniz Köken, "Haziran ayında açtık bakın ürünler çıktı, ne ekiyorsak onu biçiyoruz. İkinci yüzyıl bu çocukların yüzyılı olacaksa buraya doğru yatırım yapmamız lazım. Ben sporundan bütün sanat dallarına, matematikten teknolojinin en üst sınıflarına kadar bu çocuklarla ikinci yüzyılda daha büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Bu güzel yavrularımız tebrik ediyorum, hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız