Cadde ve Sokaklarımız Güzelleşiyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden itibaren ilçenin gelişmesi, güzelleşmesi adına adeta bir seferberlik başlattı.

Başkan Deniz Köken, bu kapsamda Eyüpsultan için, sosyal belediyecilik anlamında örnek teşkil edecek birbirinden farklı, özgün projelere imza attı.

Eyüpsultan Belediyesi de tüm birimleriyle 'Eyüpsultan'a hizmet etmeyi seviyoruz' prensibiyle hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Her bir müdürlük, ilçede yaşam kalitesini yükseltmek, ilçe sakinlerine daha konforlu yaşam alanları sunmak adına kendi alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokakları güzelleştirmek için çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Güzeltepe Mahallesi Set Altı Sokak, Çırçır Mahallesi Betül Sokak, Alibeyköy Vardar Bulvarı ve Karadolap Mahallesi Abuhayat Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Yapılan her bir çalışma günden güne ilçenin çehresinin değişimine katkı sağlıyor.