Cengiz Topel Caddesinde asfalt çalışması yapılıyor

Eyüpsultan Belediyesi, pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün ve saatlerde ilçe genelinde vatandaşların yaşantısını kolaylaştırmak, görülen aksaklıkları gidermek adına çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, ilçede tespit ettikleri bölgelerde ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı.

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı gün ve saatleri fırsata çeviren, sokakların boş olmasından faydalanan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Cengiz Topel Caddesinde asfaltlama çalışması yaptı.

Ekiplerden alınan bilgiye göre ilçe genelinde asfaltlama çalışmaları sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonları ve hafta içi 19.00 – 05.00 saatleri arasında aralıksız olarak devam edecek.