Çocuk Meclisi Toplantılarına Online Olarak Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi, Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti'nin başkanlığında online toplantılar gerçekleştiriyor.

Toplantılarda güncel, gündeme dair konular konuşuluyor. Meclis üyesi çocukların pandemiye dair güncel mahalli bilgileri alınıyor.

Süreç hassasiyeti, neler yapılıyor, neler yapılabilir gibi konuların da görüşüldüğü toplantılarda, Meclis üyesi çocukların çevrelerinde, yakınlarında oluşan gelişmeler, yapılması gerekenler, belediyemize iletilmesi gereken durumlar gibi konularda bilgi akışı sağlanıyor.

Toplantılarda ayrıca salgın nedeniyle evlerinde bulunan Meclis üyelerinin, Eyüpsultan ilçesinde pandemi sürecini bir de çocukların üzerinden mahalli takip ve psikolojik destek sağlanması, gerekli durumlarda belediyenin ilgili müdürlükleri ile iletişime geçilip çalışmaların duyarlılık ve desteklerle sürdürebilmesi amaçlanıyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek hizmeti sunulması çalışmasıyla ilgili de, şartları taşıyanların bulunması durumunda konunun Çocuk Meclisi Başkanı Muti ile paylaşılması sağlanıyor.

İlk düzenlenen online toplantı sonunda, toplantıların; moral, motivasyon, iletişim ve sosyalleşmek için her hafta Salı akşamları saat 22.00’de düzenli olarak gerçekleştirilmesi kararı da alındı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız