Çocuk Meclisi'nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Ziyareti

Eyüpsultan Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti ile Alibeyköy Bilgi Evi ve Çocuk Meclisi sorumlusu Pınar Bingöl Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Eyüpsultan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Süleyman Kömür ve Eyüpsultan Belediyesi Basın Danışmanı Ayla Eyüboğlu’nun Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Yunus Emre Muti “Tüm Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan abi ve ablalarımın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bizleri bilgilendirmek adına her şartta görevleri peşinde koşan, mesleğin zor şartlarına rağmen, mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilere de meslek yaşamlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.