Deniz Köken: Engelliler için yeni projelerimiz olacak

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren, yeni projeleri anlatan Başkan Deniz Köken, engelli vatandaşlar için de çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Bir vatandaşın “ESER dışında özel çocuklar için bir projeniz var mı? Atla ve havuzda fizyoterapi gibi çalışmalarınız olacak mı” sorusunu yanıtlayan Başkan Deniz Köken, şu açıklamalarda bulundu:

“Fiziksel engelliler için kapsamlı bir merkez kurmak, bir ilçe belediyesini aşar ama Gaziantep’te böyle bir çalışma yaptık ve çok da güzel oldu. Terapi havuzu yaptık ve bir hayli de işlevseldi. Bizim Kemer’deki rehabilitasyon merkezini fiziksel engellilerin de kullanabileceği, fizyoterapinin de olacağı bir hale getirmemiz lazım. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor”