Deniz Köken: Ulaşım master planımız hazır, İBB'ye gönderdik

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Deniz Köken, ulaşım konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

“GÖREVE GELİR GELMEZ ULAŞIM MASTER PLANINI YAPTIK”

Göreve gelir gelmez ulaşım master planını yaptıklarını ifade eden Başkan Deniz Köken, “Master planını yaptırdık ve Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı’na gönderdik. Özellikle Tünel Projesi, Vardar Bulvarı, Çırçır merkezden gidiş gelişin tek yön, çift yön olması ile ilgili bütün çalışmalarını biz yaptık. Bu bizim işimiz değil ama biz yine de yaptık; en azından ne yapılabileceğini biliyoruz” dedi.

“İBB’YE ULAŞIMLA İLGİLİ 25 KONU GÖNDERDİK”

Ulaşımla ilgili bütün uygulamaları Büyükşehir’in yaptığına değinen Başkan Deniz Köken, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Biz sinyalizasyon sisteminin lambasını bile değiştiremeyiz. Şu ana kadar ulaşımla ilgili Büyükşehir’e 25 tane konu gönderdik. Rami – Eyüpsultan minibüs hattı, Tünel Projesi ve tünelle beraber bağlantılı Vardar Bulvarı’nın düzenlenmesiyle ilgili. Bunların hepsi bizim hazırlayıp İBB’ye gönderdiğimiz projelerin arasında yer alıyor. Onları alacağı kararlarla beraber uygulamaya geçilecek. Biz bu konuda İBB’nin takipçisi olacağız, vatandaşlar da takipçisi olursa bu konuda bize yardımcı olmuş olurlar”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız