Derneklerimizle iftar sofralarında bir araya geliyoruz

Eyüpsultan Belediyesi, On bir Ayın Sultanı Ramazan ayını en güzel, huzurlu ve dolu dolu bir şekilde ağırlamak için birbirinden güzel programlar hazırladı.

Ramazan-ı Şerif’i İstanbul’un kalbi Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde idrak etmek isteyen vatandaşlar için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Alibeyköy Osmanlı Park’ın içinde Osmanlı Park Ramazan Çarşısı kuruldu.

Türkiye'nin en doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine Türkiye mozaiğini oluşturan farklı illerimizin dernekleri de Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ev sahipliğinde iftar sofralarında bir araya geliyor.

Eyüpsultan’ın kültürel zenginliğini oluşturan dernekler, birlik ve beraberliğin ayı olan Ramazan’da hemşehrileriyle birlikte aynı iftar sofrasında buluşmanın manevi huzurunu ve mutluluğu yaşıyor.

Dernek üyeleriyle iftar sofralarında buluşan Başkan Deniz Köken sonrasında Osmanlı Park Ramazan Çarşısı’nda kurulu derneklerin stantlarını ziyaret edip çay ve kahvelerini içerek, hasbihal ediyor.