Dezenfekte ekibi, 32 bin 851 yerde dezenfeksiyon çalışması yaptı

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekipleri, son dönemde artan Koronavirus vakalarıyla birlikte dezenfeksiyon çalışmalarına hız kazandırdı.

Pandemi süresince çalışmalara ara vermeden devam eden ekipler, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, apartmanların ortak kullanım alanlarını, tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, okulları, camileri, sağlık kuruluşlarını, otobüs ve taksi duraklarını dezenfekte ediyor.

İlçe genelinde bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşları, iş yeri, konut ve sağlık kuruluşlarının da aralarında bulunduğu 32 bin 851 yerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Özellikle temasın yoğun olduğu, hastalığın en çok yayılma riski taşıdığı alanları, dükkan girişlerini ve ortak alanları dezenfekte eden ekipler, apartman ve sitelerde ise merdiven korkuluklarını, asansörleri, daire kapılarını büyük bir titizlikle dezenfekte etmeye devam ediyor.

Sahada pandeminin başından beri gece gündüz özveri ile çalışan ekipler, tüm mahallelerde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız