Düğmeciler'de Temizlik ve Dezenfeksiyon Çalışması

Eyüpsultan Belediyesi, ülkemizde Covid-19 vakalarının artmasıyla birlikte ilçe genelinde başlattığı Temizlik ve Dezenfeksiyon Seferberliğine devam ediyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri, Veteriner İşleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleriyle mahallelerde koordineli bir şekilde dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yaparken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de esnaf ve maske denetimi gerçekleştiriyor.

Ekipler bugün (1 Ekim Perşembe) Düğmeciler Mahallesi’nde cadde ve sokakları, parkları süpürüp, tazyikli suyla yıkadılar.

Ayrıca bina girişleri, iş yerleri, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından yıkanarak dezenfekte edildi.

Eyüpsultan Belediyesinin başlattığı temizlik seferberliğinden memnun kalan vatandaşlar, Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.