Efe Okur, BMU Avrupa üçüncüsü oldu

Küçük yaşına rağmen elde ettiği başarılarla Eyüpsultan’ın gururu olan Efe Okur, Romanya’dan 2 birincilik 1 üçüncülük ile toplamda 3 kupa ile döndü.

Romanya’da yapılan (BMU) Avrupa Motokros Şampiyonası'nın final ayağı Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan, Makedonya ve Moldova’nın katılımıyla yapıldı. Şampiyonada 65cc sınıfında Avrupa Motosiklet Kulübü’nün genç sporcusu Efe Okur birinci oldu.

GENÇ ŞAMPİYON, KÜRSÜDE İKİ KERE İSTİKLAL MARŞINI ÇALDIRDI

Avrupa Motokros Şampiyonası’nın (BMU) final ayağı Romanya TCS MX Pistinde İki gün süren şampiyonda 30 sporcuyla mücadele eden Genç Sporcu Efe Okur, Şampiyonanın 65 cc sınıfında BMU Avrupa Motokros Şampiyonası’nda ve Romanya Motokros Şampiyonasında birinci olarak kürsüde iki kere İstiklal Marşını çaldırarak bizi gururlandırdı.

EFE, 6 FARKLI ÜLKEDE, 9 ŞEHİRDE ŞAMPİYONAYA KATILDI

6 farklı ülkede, 9 farklı şehirde şampiyonaya katılan Efe Okur, sezonun son yarışında puan averajı ile BMU Avrupa üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

BU BENİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

Yarış kariyerinde ilk kez Balkan üçüncülüğü elde eden Efe Okur, duygularını şu sözlerle paylaştı: “Bu benim için yeni bir başlangıç. Daha büyük hedefler için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Motosiklet federasyon başkanımız Bekir Yunus Uçar ve örnek aldığım hocam Şakir Şenkalaycı ile SS100 Akademi’deki takım arkadaşlarıma özel olarak çok teşekkür ederim.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız