Eğlenceli bilginin adresi: Yeşilpınar Bilgi Evi

Okulların açılması ile birlikte Eyüpsultan Belediyesi’nin, ilçede yaşayan 10 - 14 yaş arası çocuklara eğitim verdiği Bilgi Evleri’nde 2022 – 2023 eğitim dönemi de başladı.

Bilgi Evleri’nde takviye dersler, LGS hazırlık, sanatsal faaliyetler ve farklı başlıklarda atölyeler yer alıyor.

İlçede çocukların ve gençlerin enerjilerini, becerilerini doğru yönde kullanmalarına olanak sağlayan, böylelikle yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyan 10 adet Bilgi Evi bulunuyor.

Bu Bilgi Evleri’nden biri de Yeşilpınar Mahallesi’nde çocuklara sıcak bir yuva ortamında teorik bilgiyi ve beden gelişimini destekleyecek eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği Yeşilpınar Bilgi Evi...

ÇOCUKLAR BRANŞ DESLERİNİ ALIP, ATÖLYE ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Yeşilpınar Bilgi Evi’nde çocuklar Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler derslerini görürken; ebru, bağlama, ahşap, gitar, resim gibi sanatsal atölye çalışmalarına da katılıyor.

Haftanın 6 günü eğitim verilen merkezde dersler hafta içi 11:00 ile 18:00 saatleri arasında, hafta sonları 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılıyor.

Yeşilpınar Bilgi Evi’nde derslere ve atölye çalışmalarına katılan öğrenciler aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti, "Burada gördüğümüz branş desleri okuldaki sınavlara katkı sağlarken aynı zamanda LGS’ye hazırlık konusunda da bize çok fayda sağlıyor. Derslerin yanısıra atölye çalışmalarıyla da stres atıp, kaliteli zaman geçiriyoruz" sözleriyle dile getiriyor.

İrtibat: 02124800780

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız