ruhsat,

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, her zaman olduğu gibi esnafın yanında olup destek vermeye, belediyede yapacakları işlemlerinde kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken özellikle pandemi döneminde, ilçede bulunan esnafın zor günler yaşadığı günlerde yanlarında olup destek vermişti.

İlçe esnafına desteklerini sürdüren Başkan Deniz Köken bu kez de, Ahilik Haftası’nda verdiği güzel bir haberle, iş yeri için henüz ruhsat başvurusu yapmayan iş yeri sahiplerinin ekim ayında başvuru yapmaların halinde ruhsat bedeli alınmayacağı açıklamasında bulundu.

Başkan Deniz Köken konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli Eyüpsultanlı esnaf kardeşim; İş yeri için henüz ruhsat başvurusu yapmayan kıymetli esnaflarımızın Ekim ayında başvurması durumunda ruhsat bedeli tahsil etmeyeceğiz. Sizleri Ekim ayı boyunca Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.

Önümüzdeki günlerin bereketli ve başarılı bir dönem olması temennisinde bulunan Başkan Deniz Köken bu uygulamayla esnafa büyük bir kolaylık sağlayacak.

İlçede bulunan esnaflar bu hizmetten faydalanabilmek için Eyüpsultan Belediyesi’nin web sitesinde bulunan https://www.eyupsultan.bel.tr/tr/main/isyeriruhsati adresindeki formu doldurarak randevu alabilecek, randevu oluşturduğu gün için 08:30-17:00 saatleri arasında Eyüpsultan Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne gelerek işlem yaptırabilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız