esay, arama kurtarma,

Sel felaketi nedeniyle can kayıplarının yaşandığı Kastamonu’nun Abana ve Bozkurt ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan Eyüpsultan Belediyesi Afet Yönetimi (ESAY) Arama Kurtarma ekibi Eyüpsultan'a döndü.

Ekibi İstanbul’a dönüşünde Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken karşıladı.

Başkan Deniz Köken karşılama sonrası makamında ESAY Arama ve Kurtarma ekibi ile bir süre sohbet ederek, bölgede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Görüşme sonunda Başkan Deniz Köken, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı ekip üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

BÖLGEDE YAPILAN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK OLDULAR

Yaşanan sel felaketi sonrası, bölgede yapılan çalışmalara destek olmak ve yardım amacıyla 5 Afet Yönetimi eğitimi almış personel, 4 temizlik işçisi, 4 arasöz şöförü olmak üzere 13 personel, 1 ESAY (Eyüpsultan Afet Yönetimi) aracı ve 1 Yol Yıkama Sulama aracından oluşan ekip Kastamonu'ya gönderilmişti.

Ekip ayrıca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere çocuk ve yetişkinler için 500 çift çizme ile 2 bin çift çorap da götürmüşlerdi.