Emniyettepe, açık hava, iftar, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Yüzyıllardır Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı, İslam aleminin gözbebeği Eyüpsultan’da, “Selam” sloganıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi’nin Emniyettepe Mahallesi’nde düzenlediği ilk açık hava iftarında 2 bin kişi buluştu.

Yediden yetmişe yüzlerce ailenin bir araya geldiği, aynı sofrada oruçlarını açtığı gecenin sunuculuğunu Recep Demirkaynak üstlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit’in katıldığı iftar yemeğinde Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Tasavvuf müziğinden örneklerin sunulduğu programda çocuklar için Karagöz Hacivat gösterisi de düzenlendi.

Bu sene Ramazan ayını “Selam” sloganıyla karşıladıklarını belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, şöyle devam etti:

“Sofralarımız Ramazanın bereketinden nasipleniyor. Birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörüyle oruçlarımızı açıyoruz. Emniyettepe Mahallemize Onbir Ayın Sultanı Ramazan’da bizleri yalnız bırakmadıkları ve iftarımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Ramazanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”