"En Güzel Balkon Teras" yarışmasına bahçeler de eklendi

Eyüpsultan Belediyesi’nin, “Eyüpsultan Çiçek Açıyor” sloganıyla düzenlediği “En Güzel Teras ve Balkon” yarışmasına bahçeler de eklendi, yarışmaya son katılım tarihi de ileri alındı.

En Güzel Bahçe/Teras ve Balkon Yarışması, “En Güzel Bahçe” ve “En Güzel Teras ve Balkon” olarak iki ayrı kategoride düzenlenecek.

Yarışmada büyük bir özenle hazırlanmış birbirinden güzel, birbirinden renkli, birbirinden yeşil bahçeler, balkonlar ve teraslar yarışacak.

Çevre sevgisini arttırmak ve çevreye karşı vatandaşların ilgisini, duyarlılık bilincini desteklemek, yaşanılan çevrenin estetik niteliğini geliştirmek, halkın yaşadığı alanın peyzajına ve çevre düzenlemesine yönelik ilgisini teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada Eyüpsultan’ın yeşil dokusunu artırmak, yaşanılan çevrenin korunarak güzelleşmesini sağlamak, toplumun bitkilere olan ilgisini ve sevgisini arttırmak hedefleniyor.

Yarışma, Eyüpsultan ilçesinde yer alan özel ve tüzel kişi, kurum ve kuruluşlara ait yarışma kategorilerine giren mekanların katılımına açık.

Yarışma konusu ile ilgili profesyonel hizmet veren kişi, kurum ve kuruluşlar ise yarışmaya katılamıyor.

Her yarışmacı yalnızca bir kategoride yarışmaya katılım sağlayabilecek ve başvuru yapan herkes yarışmaya katıldığı mekanı yarışma sonuna kadar başvurduğu şekilde muhafaza etmeye özen gösterecek.

Yarışmaya en fazla 5 adet fotoğraf ile katılım sağlanabilirken fotoğrafların boyutları 1 mb dan az, 4 mb dan fazla olmamalı. Mümkünse yarışmaya katılınacak teras ve balkon iç ve dış cepheden, olabildiğince farklı açılardan fotoğraflandırılmalı.

BİRİNCİ OLANLARA LAPTOP, 2., 3., 4. ve 5. OLANLARA TABLET HEDİYE

Yarışmada her iki kategorinin de 1.’sine ödül olarak laptop, 2., 3., 4. ve 5.’sine ise tablet verilecek.

BAŞVURU TARİHİ 9 TEMMUZ’A KADAR UZATILDI

Yarışmaya son başvuru tarihi de ileri alındı. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar 9 Temmuz 2021 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Daha detaylı bilgiye ve yarışmanın başvuru formuna

https://yarisma.eyupsultan.bel.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız