Esentepe Mahallesinde yeni parkın çalışmaları başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in göreve gelmesinden bu yana vatandaşların sosyalleşebileceği, çocukların daha rahat oyun oynayabileceği park ve yeşil alanlara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Yeni nesil modern çocuk oyun grupları, dış mekan spor aletleri, oturma alanları ile 7'den 70'e herkese hitap edecek yeşil alanlar oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Esentepe Mahallesi Erhan Sokakta yeni bir parkın çalışmalarına başladı.

Eyüpsultanlıların daha güzel vakit geçirebilmesi için bir yılda yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda 10 yeni parkı hizmete sokan Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların sayısını artırmak adına yoğun mesai harcıyor.