Eyüpsultan Belediyesi, Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi, ESER, Kardeşim Ozi

Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi (ESER) öğrencileri "Kardeşim Ozi" adlı tiyatro oyununun gösterimine katıldı.

İsfanbul AVM’nin davetiyle düzenlenen etkinlikte ESER’li öğrenciler, tiyatro oyununu izleyerek doyasıya eğlendi.

ÖĞRENCİLERE TEMA PARK BİLETİ HEDİYESİ

Ayrıca İsfanbul AVM tarafından etkinliğe katılan 150 öğrenciye ve katılım sağlayamayan 200 öğrenciye Tema Park bileti hediye edildi.

Türkiye'nin down sendromu ile ilgili ilk çizgi film projesi olan ve Ozan’ın eğlenceli maceralarını anlatan Kardeşim Ozi, tiyatro sahnesine taşındı.

Oyunda down sendromlu bir çocuk olan Ozan’ın hem en yakın arkadaşı hem de en büyük yardımcısı olan ablasıyla birlikte yeni şeyler öğrenme hikâyesi anlatılıyor.

Seyircilere hem farkındalık kazandıran hem de eğlendiren tiyatro oyunu; çevre bilinci, renkler, sayılar gibi çocukların hayatına dokunan temaları müzik ile birleştirerek sahneliyor.