ESİM'den 220 öğrenci TEKNOFEST 2021'de görev alacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in seçim döneminde açıkladığı "5 yılda 5 bin istihdam" sözüyle birçok kişiyi işe yerleştiren Eyüpsultan İstihdam Merkezi (ESİM), çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Açıldığı günden bugüne, iş veren ve iş arayan arasında köprü vazifesi gören Eyüpsultan İstihdam Merkezi, 21-26 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için 220 öğrenciyi istihdam etti.

Mülakatları yapılarak iş başvurusu tamamlanan öğrenciler, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin de olduğu 71 paydaş kurum ile birlikte düzenlenen festivalde yönlendirme elemanı olarak görev yapacak.