Eyüpsultan İstihdam Merkezi umut olmaya devam ediyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in, seçim döneminde açıkladığı “5 yılda 5 bin istihdam” sözünden yola çıkarak çalışmalarına devam eden ve birçok kişiyi işe yerleştiren Eyüpsultan İstihdam Merkezi (ESİM), işsiz vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

İSTANBUL HAVALİMANI'NA İŞÇİ ALIMI İÇİN YÜZ YÜZE MÜLAKATLAR YAPILDI

İstanbul Havalimanı’nda bir firmanın bagaj yükleme – boşaltma işinde çalışmak üzere personel alımı için yüz yüze mülakat gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen mülakatlara 400 kişi katıldı. Gerçekleştirilen mülakat sonrası yapılacak değerlendirmeyle aranılan niteliklere uygun 150 kişi işe alınacak.

SİZLER İÇİN BÜYÜK FİRMALARLA GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ”

Bu arada Başkan Deniz Köken de Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'ne gelerek mülakata katılan vatandaşlara hitaben şunları söyledi: “Bize, işçi alımı konusunda taleplerini ileten firmalarla ortak çalışmalar yapıyoruz. 4 yılda yaklaşık 6 bin istihdam sağladık. Paydaş firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Bölgemize yakın olan coğrafyanın tamamında büyük firmalarla sizler için görüşmeler yapıyoruz. Sizler de buna katılım gösterdiniz, çok güzel bir şey. Sizlere de teşekkür ediyoruz. İnşallah kendinizi geliştirme konusunda bizim kurslarımızdan da yararlanırsanız daha da güzel işler çıkacağına inanıyorum. Hayırlı olsun, bereketli bir gün olsun.”

VATANDAŞLAR, VERİLEN HİZMETTEN MEMNUN

Mülakata katılan vatandaşlar, Eyüpsultan Belediyesi’nin bu hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İş arayan biz gençlere umut olduğu için belediyemize teşekkür ediyoruz.” dediler.

YAKLAŞIK 6 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANDI

ESİM’in gerçekleştirdiği çalışmalar neticesi farklı sektörlerdeki iş kollarına 2019 yılı nisan ayından bugüne kadar yaklaşık 6 bin kişi işe yerleştirildi.

İSTİHDAM MERKEZİ’NE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Eyüpsultan İstihdam Merkezi Eyüpsultan'da ikamet eden ve iş arayan her vatandaşımıza hizmet veriyor. İş arayışında olan vatandaşlarımız (440 15 46 ve 0538 277 45 38) nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

İş arayış sürecinin başlaması ve mülakat evresine geçiş için adayların Düğmeciler Mahallesi Düğmeciler caddesi no 19’da bulunan merkezimize gelip özgeçmiş formu doldurmaları gerekiyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız