ESMEK, ESKEP

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Eyüp Sultan Merkezi Eğitim Kurslarında (ESMEK) yeni dönem kayıtları başladı.

Kadınların büyük ilgi gösterdiği Eyüpsultanlılara hizmet verecek olan ESMEK’te takı tasarım, jel mum, amigurimi, dikiş, kuaförlük, iğne oyası, kumaş boyama, el nakışı, aşçılık ve pastacılık kursları olacak.

Farklı sürelerde gerçekleştirilen kurslarda verilen eğitimlerle kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarına imkan sağlanıyor.

Eyüpsultanlı kadınlarımızın beceri ve yetenekleri doğrultusunda verilen mesleki eğitimlerle geleceğe daha sağlam adımlar atmaları sağlanıyor.

Halk eğitim ile ortaklaşa verilen kursların sonunda eğitimini tamamlayan kadınlara sertifika verilerek aynı zamanda da yeni ufuklar açılmış oluyor.

ESMEK kurslarına katılan kadınlarımız evlerinin dışına çıkarak sosyalleşme imkanı bulurken, ilgi ve becerileri geliştikçe kendilerine olan özgüvenleri artacak, başarma duygusu ile sosyal açıdan da kendilerini daha iyi hissedecekler.

NASIL KAYIT OLABİLİRİM?

Kurslara kayıt için Eyüpsultan’da ikamet ediyor olmanız ve ESMEK binasına giderek form doldurmanız yeterli.

İrtibat ve ayrıntılı bilgi için: 05497947338

Adres: Nişancı Mah. Zalpaşa Cad. No:61 Eyüpsultan

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız