Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Önce İnsan, Evde Sağlık Hizmetleri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken hazırladığı projelerde, gerçekleştirdiği çalışmalarda “Önce İnsan” diyor. Başkanın hayata geçirdiği insan odaklı çalışmalar gönüllere dokunuyor, yüzleri güldürüyor.

Tüm çalışmalar 7’den 70’e her Eyüpsultanlının sağlığı, mutluluğu için yapılıyor.

İlçede yaşam kalitesinin artması için gece gündüz demeden çalışan Başkan Deniz Köken, tüm yapılan çalışmaları da yakından inceliyor.

Başkan Deniz Köken, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekibiyle birlikte Hamdiye Yıldırım’ın evine misafir oldu.

Kızı ve damadı ile birlikte Eyüpsultan Akarçeşme’de yaşayan Hamdiye Yıldırım’ın evine gerçekleştirilen ziyarette, Eyüpsultan Belediyesinde görevli doktor, Hamdiye teyzenin kontrollerini yaparken, Başkan Deniz Köken de evde bulunanlarla sohbet etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetler sırasında, Hamdiye Yıldırım, damat kelimesini kabul etmediğini belirterek damadı için, "O benim oğlum" dedi.

Ziyaret sırasında Hamdiye Yıldırım, kızı ve damadı, Başkan Deniz Köken’e, yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür ederek başarılar dilediler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız