Eyüpsultan 2. Çocuk Kitapları Fuarı'na büyük ilgi...

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, bu yıl 2.si düzenlenen Eyüpsultan Çocuk Kitapları Fuarı’na çocuklar ve aileler yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl yazar ve şair Mevlana İdris anısına 23 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Zal Mahmut Paşa Külliyesi Kültür Sanat Merkezi’nin önünde düzenlenen kitap fuarına birbirinden seçkin 60 yayınevi ve 63 yazar katılım sağladı.

Eyüpsultan’ın ilçe okullarından gelen öğrencilerin yanısıra, İstanbul’un farklı semtlerinden gelen kitapseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği fuarda çocuklar için Karagöz – Hacivat gösterileri, masal dinletisi, yüz boyama gibi birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

Eyüpsultan’da okuyan öğrencilere 30 TL değerinde kitap hediye çekinin de verildiği fuarda, çocuklar sevdikleri kitapları indirimli bir şekilde almanın ve hayranı oldukları yazarlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Fuardan elleri kitaplarla dolu bir şekilde ayrılan çocuklar, fuarla ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle açıklıyorlar:

"Burada arayıpta bulamadığımız kitapları çok uygun fiyatlara aldık. Ayrıca kitaplarını sevdiğimiz yazarlarla da sohbet etme imkanı bulduk. Eyüpsultan Belediyesi’nin vermiş olduğu kitap hediye çekleri sayesinde birkaç kitap daha fazla alma şansımız oldu. Çekleri bizlere hediye eden ve fuarı düzenleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e çok teşekkür ediyoruz. Kitap fuarının daha sık aralıklarla düzenlenmesini istiyoruz"

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız