Eyüpsultan Belediyesi 6. Fotoğraf Yarışması'na büyük ilgi

Eyüpsultan Belediyesi’nin, bu yıl altıncısını düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 07 Mart – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Eyüpsultan’da çekilen fotoğraflarla katılımın sağlandığı yarışma iki ayrı kategoride yapıldı. Serbest ve hikâye dalında düzenlenen yarışmaya fotoğraf gönderimi sona erdi.

YARIŞMADA SERBEST DALDA 543, HİKAYE DALINDA 846 FOTOĞRAF KAYDA ALINDI

Başlığı “Eyüpsultan’da Bahar ve Ramazan”, konusu “Eyüpsultan’da baharla bütünleşen tarih ve maneviyat” olan yarışmaya yoğun bir katılım oldu. Yarışmaya 123 katılımcı serbest dalda 543 fotoğrafla katılırken, hikâye dalında ise 123 konuda 846 eser gönderilerek kayda alındı.

Yarışma jürisi fotoğraf sanatçıları Kazım Zaim, Abdüsselam Ferşatoğlu, Ali İhsan Gülcü ve İzzet Keribar’dan oluşuyor.

DERECEYE GİRENLERİ BÜYÜK ÖDÜLLER BEKLİYOR

Yarışmada serbest ve hikaye dalında ayrı ayrı ödül verilecek. Birincilere 8.000 TL, ikincilere 6.000 TL, üçüncülere 4.000 TL ödül konulan yarışmada, ayrıca ödülü 2.500 TL olarak belirlenen 4 adet de Eyüpsultan Belediyesi özel ödülü yer alıyor. Sergi için seçilecek fotoğraflara ise 400 TL satın alma ücreti ödenecek.

JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ 10 HAZİRAN 2022 CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Yeditepe Fotoğraf Derneği işbirliği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılımcılar eserlerini şartnamede belirtilen mail adresine gönderdiler. Fotoğrafları teslim alınan yarışmacıların tamamına maille alındı mesajı gönderildi. Yarışmanın jüri değerlendirmesi 10 Haziran 2022 Cuma günü Eyüpsultan Belediyesi’nde yapılacak ve dereceye giren fotoğraflar seçilecek. Kazanan fotoğraflar ve isimli liste sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız