Eyüpsultan Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, Alibeyköy Spor Kompleksi’nde başladı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 2017 yılında hakkın rahmetine kavuşan Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından Şerafettin Bulut adına düzenlenen bu yılki turnuvanın başlama vuruşunu Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken yaptı.

“KADIN ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN DE BASKETBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARI DÜZENLEYECEĞİZ”

Turnuva öncesi takım temsilcilerine formalarını dağıtan ve tüm takımlara başarılar dileyen Başkan Deniz Köken, şunları söyledi: “Bu gelenek daha önceki yıllarda da devam etmişti. Benim gol kralı olmuşluğum da vardır bu ligde. 21 takım 235 kişi bu müsabakaya katılacak. Hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra da hanımefendilere de basketbol veya voleybolda bir turnuva düzenleyelim. Burada tenis kortumuz olduğu için tenis turnuvası da yapabiliriz. Bir de bu turnuvaların vazgeçilmezi Şerafettin Bulut’tu, bu turnuvayı onun adına atfetmiş arkadaşlar, iyi bir şey düşünmüşler. Allah gani gani rahmet eylesin. Bu turnuvaların en hırçın kişisi oydu, beni de sakatlamışlığı vardır.

“EN CENTİLMEN TAKIMA AYRI KUPA VERECEĞİZ”

Kazasız belasız, sakatsız bir turnuva olsun, centilmenliğe ve fair playe ayrı kupa verelim. Her şeyin kazanmak üzerine olmadığını arkadaşlar bilmeliler. O yüzden bu turnuvanın farklı bir atmosfer içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte de başka argümanlarla bir arada olacağız inşallah. Bütün takımlara başarılar diliyorum.”

21 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ TURNUVA 5 HAFTA SÜRECEK

21 takımın mücadele edeceği, 235 oyuncunun yer aldığı turnuvada 67 maç oynanacak. 5 hafta sürecek turnuvada ilk üç sırayı paylaşan takımlara ve turnuvanın en centilmen takımına ödül verilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız