Eyüpsultan Belediyesi personel arası satranç turnuvası düzenledi

Eyüpsultan Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılan turnuvanın açılış maçını Başkan Deniz Köken, Plan Proje Müdürlüğü’nden Hanım Aslı Şayır’la yaptı.

Hakemliğini Fatih Satranç, İlçe Temsilcisi Ulusal Hakem Mahmut Osmanoğlu ve Türkiye Satranç Federasyonu 1. Kademe Antrenör ve Eğitim Görevlisi il Hakemi Mehmet Bucak’ın yaptığı turnuva puanlama sistemi üzerinden gerçekleştirildi.

Son derece çekişmeli geçen turnuvada Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden Bahtiyar Yıldırım 5 puanla 1. olurken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Muhammet Furkan Kütük 2. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak 3. Zabıta Müdürlüğü’nden Mustafa Pekdemir 4. oldu.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Uysal takdim etti. Turnuvada 1.’ye tablet, 2.’ye Bluetooth kulaklık, 3.’ye ise Power Bank verildi.