Eyüpsultan Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi, CİMER

Eyüpsultan Belediyesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) kullanımıyla ilgili eğitim verildi.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitime, Eyüpsultan Belediyesi Birim Müdürleri, Eyüpsultan Kaymakamlığı, Eyüpsultan Belediyesi ve ilçede bulunan kamu kurum – kuruluşlar bünyesinde, CİMER cevap ve onay yetkilisi, koordinatör ve kullanıcı olarak görevlendirilen personel katıldı.

İstanbul Valiliği CİMER İstanbul Genel Koordinatörü Kürşat Öner tarafından verilen eğitimde görseller ve grafikler eşliğinde, CİMER sisteminin işleyişi, sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konuları aktarıldı.

Ayrıca; 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığının 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı Genelgesi hakkında CİMER koordinatör ve kullanıcıları detaylı şekilde bilgilendirildi.

Toplantı sonunda ise eğitime katılanların konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı.