Eyüpsultan Belediyesi'nde gerçeği aratmayan tatbikat

Eyüpsultan Belediyesi’nde Sivil Savunma Amirliği ve İş Güvenliği Birimi tarafından, tüm personelin katılımıyla, “Acil Durum Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirildi.

Tatbikat Eyüpsultan Belediyesi Sivil Savunma Amirliği ve İş Güvenliği Birimi ekipleri ile İHH Arama Kurtarma Ekibi tarafından ortaklaşa yapıldı.

Tatbikatta, her biri konusunda eğitimli Yangın Ekibi, İlkyardım Ekibi, Tahliye ve Kurtarma Ekibi ile Güvenlik Ekibi’nden oluşan Acil Durum Ekipleri görev aldı.

Acil Durum Ekiplerinin gözetiminde gerçekleşen tatbikatta, bina tahliyesi yapılarak personel toplanma noktalarına yönlendirildi, bina içerisinde yaralılara müdahale edilerek ilk yardım yapıldı.

Sonrasında yaralılar sedyeyle taşınarak binadan çıkarıldı ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.