Eyüpsultan Belediyesinden Anneler Günü'ne Özel Kutlama

Eyüpsultan Belediyesi, görevleri başında bulunan annelere “Anneler Günü” nedeniyle sürpriz kutlama yaparak çiçek dağıttı.

Anneler Günü kutlama etkinliği kapsamında ilçede 550 anneye çiçek dağıtıldı.

Çiçekler başta, korona salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanı annelere verildi.

Sağlık çalışanı annelere çiçekleri, görevli bulundukları hastane, aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezleri ziyaret edilerek, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in selamları iletilerek verildi.

Ayrıca, okul müdürleri, muhtarlar, PTT, Nüfus Müdürlüğü ve Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyelerine de çiçekleri verildi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yaşadıkları bu zorlu ve yoğun günlerde Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in hediyesi olan çiçeklerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden sağlık çalışanları “Belediye Başkanımızın bu nazik hareketi için çok teşekkür ediyoruz. Moralimizi gerçekten düzeltti. Zor bir süreçten geçiyoruz ve stresliyiz. Eve gittiğimizde çocuklarımıza stresimizi göstermemek için uğraşıyoruz. Buradaki hastalarımıza kendi anne babamız gibi davranıyoruz. Gerçekten şartlarımız çok ağırdı. Gerçekten moralimiz bozuldu bu hastalıktan dolayı. Çok şükür hepsine yetebilmeyi başarabildik. Bu çiçekler bizi çok mutlu etti.”

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDAYDI”

“Bu 2 ay boyunca gerçekten yoğun günler geçirdik. Aktif olarak çalıştık. Belediye Başkanımız sağolsun her zaman yanımızdaydı. Bugünü de ayrıca unutmamış. İnşallah bundan sonra halkımız duyarlı olur, evde kalır, kendini korur ve maskesini takar. Daha güzel günler bizim olur inşallah”

“ZOR GÜNLERİMİZİN SONUNU DA İNŞALLAH BÖYLE ÇİÇEKLERLE KUTLAYACAĞIZ”

“Zor günlerimizin sonunu da inşallah böyle çiçeklerle kutlayacağız. Her şeyi geride bırakmış olacağız. Biz hep zor süreçler atlattık. Sonunun ne olacağını bilmediğimiz için biraz zorlandık. Ama bu işi yaptığımız için hizmetimizden dolayı mutluyuz, gururluyuz.” şeklinde konuştular.

ŞEHİT ANNELERİNE PAZAR GÜNÜ ÇİCEK DAĞITILACAK

Eyüpsultan Belediyesi görevlileri 10 Mayıs Pazar günü ise ilçede yaşayan 51 şehit annesini tek tek ziyaret ederek “Anneler Günü”nü kutlayacak ve çiçeklerini verecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız